снимка pixabayJohnson & Johnson подаде молба до Администрацията по храните и

...
снимка pixabayJohnson & Johnson подаде молба до Администрацията по храните и
Коментари Харесай

Допускат, че ваксинацията срещу ковид ще стане ежегодна

снимка pixabay

Johnson & Johnson подаде молба до Администрацията по храните и медикаментите за позволение за ваксина.

Ваксината на J&J изисква единствено една доза на човек

Изпълнителният шеф на компанията Johnson & Johnson Алекс Горски допусна, че през идващите няколко години хората ще би трябвало да се имунизират годишно против разновидности на Covid-19, сходно на сезонните ваксини против грип.

" Всеки път, когато вирусът мутира, това е съвсем като следващото натискане на бутон, по този начин да се каже, където можем да забележим различен вид, друга разновидност, която може да окаже въздействие върху способността му да се пази от антитела или да има друг тип реакция, освен от лечебна позиция, само че и във връзка с имунизациите ", уточни Горски в изявление за CNBC.

Изказването му идва скоро, откакто компанията Johnson & Johnson подаде молба до Администрацията по храните и медикаментите за позволение за незабавна приложимост в Съединените щати, което доста ще усили степента на имунизация, така като ваксината на J&J изисква единствено една доза на човек.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР